Openlesdag 12 mei 2017!

You can never go wrong in choosing Swiss manufactured replicas on etareplica.sr

Rolex Replica Watches UK on ROLEXCopies.me are the best value for money watches in the UK

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE OPENLESDAG!

Zing je graag? Ben je graag met muziek bezig? Ben je van de mentaliteit “eerst zien en dan geloven”? Dan is de openlesdag op vrijdag 12 mei iets voor jou! 

Kom kijken hoe de lessen bij Maggie’s Melody juist in elkaar zitten, bestorm ons met al je vragen en oordeel zelf of het iets voor jou is of niet.

Programma openlesdag:
 

17u20 – 18u05: Zang voor de allerjongsten 

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In deze les gaan we spelend om met muziek en zang. Een win win situatie: de kinderen leren bij én ze maken plezier! Meer info vind je hier. 

18u10 – 18u50: privé zangles voor jongeren 

Voor jongeren vanaf 12 jaar. Hier gaan we meer bewust om met ons stemgebruik aan de hand van technische oefeningen. Er wordt gewerkt aan een gepersonaliseerde zangrepertoire terwijl zangtechniek aan bod komt. Meer info vind je hier. 

18u50 – 19u30: privé zangles voor volwassenen 

Voor volwassenen vanaf 18 jaar. Naast technische en opwarmingsoefeningen werken we ook aan een repertoire en leren we hoe onze stem fysisch werkt. De focus ligt hier op het ontwikkelen van een gezonde stemtechniek in combinatie met het interepreteren van een lied. Meer info vind je hier. 

19u30 – 21u30: Popkoor  Zwart op Wit Small 

Voor volwassenen vanaf 18 jaar. In Popkoor Zwart op Wit Small is zingen in groep wat ons gelukkig maakt. Ook hier krijgen de leden individuele aandacht doordat het aantal leden beperkt is. We werken aan een repertoire, hebben occasionele toonmomenten en leren bij over stemtechniek. We zingen alles wat ons gelukkig maakt: van a capella tot gospel en pop liederen! Iedereen met veel passie is welkom! Kom vrijblijvend naar de open les en wie wil mag zeker eens meezingen! Meer info vind je hier. 

Heb je liever een grotere groep waar het accent op plezier ligt? Kijk dan zeker ook eens op de volgende website van Popkoor Zwart op Wit Large voor meer informatie: www.popkoorzwartopwit.be

voor de enthousiaste jongeren onder ons (van 12 tot 18 jaar) gaat een jeugdkoor vanaf september ook van start! Hou zeker onze website in het oog voor meer informatie hierover, of klik hier.

 

Waar? Kleine zaal, Solleveld 11, Sint-Martens-Bodegem
Wanneer? 12 mei 2017 Van 17u15 tot 21u30 (of tijdens de bepaalde sessie dat je wilt volgen)
Hoe? Door je hier vrijblijvend in te schrijven 

We kijken er naar uit om jullie allemaal van harte te verwelkomen op deze openlesdag! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *