fbpx

Volwassen Popkoor

COVID-19 UPDATE (laats bijgewerkt op 05/06/2020)

De repetities mogen vanaf 08/06/2020 terug hervatten, joepie! Natuurlijk moeten we rekening houden met allerlei veiligheidsmaatregelen. Het koor wordt opgesplitst in 6 groepen die op verschillende tijdstippen zal repeteren.

Inschrijvingen voor het popkoor zullen pas eind augustus openen. Meer info over de genomen veiligheidsmaatregelen kan je bekomen door een mailtje te sturen naar info@maggiesmelody.be


Volwassen popkoor
Volwassen popkoor

Popkoor Maggie’s Melody is een koor vol dynamiek en enthousiasme. In de eerste plaats zingen we voor ons plezier, om ons hoofd leeg te maken en om te genieten van de muziek in groepsverband.


We zingen zowel popliedjes als gospel, Afrikaanse traditionals, rock, a capella,… Alles in de hedendaagse muziek waar ons hartje naar verlangt!

Ervaring is geen vereiste, als de passie maar aanwezig is!

Door wekelijks samen te komen, bouwen we stilletjes aan een eigen repertoire op. Dit delen we graag met de buitenwereld. Voor volgend schooljaar (2019-2020) hebben we al een paar projecten waar we graag naartoe willen werken:

  • Benefietconcert ten voordele van ‘de warmste week’
  • Optreden tijdens de World Choir Games
  • Eindconcert/toonmoment met thema ‘door de jaren heen’ (liedjes van de jaren 1920 tot 2020).

Deelname aan deze optredens en toonmomenten zijn volledig vrijblijvend.

Deel uit maken van een koor betekent ook deel uitmaken van een fantastische vriendengroep. Een paar uitstapjes die reeds in onze agenda staan:

  • ‘Stemmen Onder de Sterren’ op 31 augustus 2019 in Villers-La-Ville
  • ‘Bozar Singing Brussels’ op 6 juni 2020 en/of 7 juni 2020

Er zijn nog tal van ideeen hieromtrent, en jouw input is natuurlijk van harte welkom, laat ons bij je inschrijving je gekste dromen maar weten!

Wanneer?

Wekelijkse repetities (buiten de schoolvakanties) op maandagen in zaal Sint-Ulriks (Kerkstraat 14, Sint-Ulriks-Kapelle) van 19u30 tot 21u30 

EN/OF

Wekelijkse repetities (buiten de schoolvakanties) op vrijdagen in de kleine zaal van Solleveld (Solleveld 11, Sint-Martens-Bodegem) van 19u00 tot 21u00

Hoeveel?

120 euro/schooljaar. Hiervoor krijg je:

  • Wekelijkse koorlessen (buiten de schoolvakanties en feestdagen)
  • Kopieën van de gezongen arrangementen
  • Spoedcursus zangtechniek tijdens de koorlessen
  • Backing tracks en oefentracks van de liedjes die we tijdens de repetities zingen via Dropbox

OPGELET: door een grote aantal inschrijvingen zijn inschrijvingen momenteel gesloten. Je kan je terug inschrijven voor het popkoor vanaf 1 augustus 2020 voor het schooljaar 2020 – 2021.