Volwassen Popkoor

Wat?

Het popkoor van Maggie’s Melody is een koor vol dynamiek en enthousiasme. In de eerste plaats zingen we voor ons plezier, om ons hoofd leeg te maken, om te genieten van de muziek in groepsverband.
We zingen zowel popliedjes als gospel, Afrikaanse traditionals, rock, a capella,… Alles in de hedendaagse muziek waar ons hartje naar verlangt!

Ervaring is geen vereiste, als de passie maar aanwezig is!

Door wekelijks samen te komen, bouwen we stilletjes aan een eigen repertoire op. Dit delen we graag met de buitenwereld. Voor volgend schooljaar (2018-2019) hebben we al een paar projecten waar we graag naartoe willen werken:

– benefietconcert ten voordele van ‘rode neuzen dag’ en ‘de warmste week’
– optreden ‘lokale helden’
– eindconcert/toonmoment met thema ‘film muziek’ (denk aan Grease, Flashdance,…)

Deelname aan deze optredens en toonmomenten zijn volledig vrijblijvend. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen we de groep eventueel in twee splitsen: mensen die met plezier komen zingen maar niet per se veel willen optreden en dus ook geen extra inspanningen thuis moeten leveren om de liedjes te leren en mensen die graag zoveel mogelijk op het podium staan en thuis met plezier verder blijven oefenen.

Deel uit maken van een koor betekent ook deel uitmaken van een fantastische vriendengroep. Een paar uitstapjes die reeds in onze agenda staan:

– ‘Stemmen Onder de Sterren’ op 24 augustus 2018 in Villers-La-Ville
– ‘Bozar Singing Brussels’ op 4 mei 2019 en/of 5 mei 2019

Er zijn nog tal van ideeen hieromtrent, en jouw input is natuurlijk van harte welkom, laat ons bij je inschrijving je gekste dromen maar weten!

Wanneer?

– Wekelijkse repetities (buiten de schoolvakanties) op maandagen in zaal Sint-Ulriks (Kerkstraat 14, Sint-Ulriks-Kapelle) van 19u00 tot 21u00 (of 19u30 tot 21u30, nog te bevestigen)

EN/OF

– Wekelijkse repetities (buiten de schoolvakanties) op vrijdagen in de kleine zaal van Solleveld (Solleveld 11, Sint-Martens-Bodegem) van 19u00 tot 21u00

Hoeveel?

120 euro/schooljaar. Hiervoor krijg je:

  • Wekelijkse koorlessen (buiten schoolvakanties)
  • Kopieën van de gezongen arrangementen
  • Spoedcursus zangtechniek tijdens de koorlessen
  • Backing tracks en oefentracks van de liedjes die we tijdens de les zingen

Inschrijven?

De inschrijvingen zijn nu open! Dit doe je door HIER te klikken!
Nog niet helemaal overtuigd en wil je graag eerst een proefles volgen? Dat kan ook HIER!