fbpx

Privé zanglessen

COVID-19 UPDATE (laatste bijgewerkt op 25/08/2020)

De zanglessen mogen terug hervatten, joepie! Natuurlijk moeten we rekening houden met allerlei veiligheidsmaatregelen. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen gaan de zanglessen door op verschillende locaties:

  • Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: bij Magalie thuis (Wallenweg 4, Sint-Ulriks-Kapelle)
  • Op vrijdag: in Sint-Martinusschool (Parklaan 17, Asse)

Zangtechniek, podiumprésence, stemhygiëne,… De zanglessen zijn op maat gemaakt om zo het beste resultaat samen te bereiken!

Privé zangles

Maggie’s Melody biedt privé zanglessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Eerdere zangervaring is helemaal geen vereiste, passie en enthousiasme daarentegen wel. Tijdens zo’n privé zangles wordt er individuele aandacht gegeven aan zangtechniek, ademhaling, interpretatie van een lied, dynamiek, podiumprésence en wordt er gewerkt aan een portfolio. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod en zijn niet alle zangsessies identiek aangezien elke leerling uniek is. De focus van elke les ligt bij wat de noden zijn van de leerling.

Waar & Wanneer

  • Maandag in zaal Sint-Ulrik (Kerkstraat 14, Sint-Ulriks-Kapelle)
  • Dinsdag, woensdag en donderdag bij Magalie thuis (Wallenweg 4, Sint-Ulriks-Kapelle)
  • Vrijdag in Solleveld (Solleveld 11, Sint-Martens-Bodegem)
Duo zangles

Hoe?

Aangezien elke leerling uniek is, werken we met verschillende formules. Instromen kan op elk moment van het jaar. Hier alles op een rijtje:

Wekelijkse zanglessen

Indien de leerling zich inschrijft voor wekelijkse lessen wordt een tijdslot van 40 minuten per week gereserveerd voor de leerling. Deze leerling heeft voorrang op de andere zangers en mag kiezen wanneer zijn/haar tijdslot ingepland wordt. Dit tijdslot geldt voor een volledig schooljaar. 

Tweewekelijkse zanglessen

Voor tweewekelijkse lessen krijgt de leerling voorrang op occasionele zangers om zijn/haar tijdslot in te plannen. Dit tijdslot geldt voor een volledig schooljaar.

Occasionele zanglessen

Dit zijn zanglessen die de leerling zelf inplant via het studentenportaal. De leerling krijgt geen wekelijks tijdslot toegewezen en zijn/haar lessen hangen af van de beschikbaarheden bij Maggie’s Melody.

Online zanglessen

Zanglessen kunnen zowel in persoon doorgaan als online. Online zanglessen gebeuren op dezelfde manier als in persoon zanglessen. Het enige verschil is dat je de zangles via Zoom volgt.

Ook voor online zanglessen kan je kiezen tussen wekelijks, tweewekelijks of occasionele lessen.


De eerste proefles is gratis, nadien beslis je zelf of het wel iets voor jou is of niet.

Door het formuliertje hieronder in te vullen krijg je toegang tot het studentenportaal. Dit laat je toe om je eerste proefles onmiddellijk in te plannen.

Wil je graag een online proefles? Noteer het in de opmerkingen bij het boeken van je les.

Magalie vroeg of ik geen muziek wou bij een zelfgeschreven songtekst. Iets waar ik moeilijk “nee” tegen kon zeggen.Tijdens enkele sessies gaf ik aan waar de tekst om ging en welke invloeden ik voor ogen had. Magalie wist telkens snel de gewenste stemming te vertalen naar melodie, en bij te sturen waar gevraagd. Ze dacht ook actief mee. Haar inbreng bleek ook echt een meerwaarde bij de uitwerking.Dankzij Magalie bleef een eigen songtekst niet steken op papier, maar kwam een echt en compleet nummer tot leven. Het was een fijn en interactief proces, met als kers op de taart een opname. Iets waarvan ik niet had durven dromen werd werkelijkheid. – Philip


Doe je liever alles op je eigen tempo?

Dan is de online cursus Van A tot Zingen iets voor jou!