Over ons

Zing je onder de douche, in de auto of kortweg: altijd en overal?
Wil je graag leren over hoe je je stem beter kunt gebruiken en nóg beter zingen?
Of zing je graag in groep en krijg je vlinders in de buik bij het horen van prachtige harmonieën? 

Als je antwoord ‘ja’ is op één van bovenstaande vragen, ben je bij Maggie’s Melody aan het juiste adres! 

Maggie’s Melody leert je niet enkel alles over zingen en juist stemgebruik, we helpen je ook om op een ontspannende, maar uitdagende manier je grenzen te verleggen
Zingen brengt mensen samen, het is een uitlaatklep waardoor je je dagelijkse stress eventjes aan de kant kunt zetten en genieten van het moment.

Samen zorgen we voor mooie, melodieuze zangmomenten om nooit meer te vergeten!

Met haar technische kennis, coaching skills en bakken enthousiasme kan Magalie zelfs een steen doen zingen.” – Philip

Magalie

Hallo! ik ben Magalie, de oprichtster van Maggie’s Melody. Dankzij mijn grote passie voor de stem, koren en harmonie heb ik al met veel inspirerende mensen mogen samen werken. 

Alles begon toen ik heel lang geleden in het studio 100 koor onder begeleiding van Kristof Aerts mocht gaan zingen. Zijn creatieve koorarrangementen hebben mij toen heel erg geïnspireerd: ik wou ook muziek en stem kunnen combineren tot een prachtig geheel!

Mijn muzikale tocht begon in de Kunsthumaniora Brussel, vervolgens in de San Fransisco Academy of Art en eindigde in The Academy of Contemporary Music in Guildford, Engeland. 

Mijn passie voor de stem, zingen en harmonie groeide steeds meer. Dit wou ik met iedereen om mij heen delen. Iedereen die graag samen zingt, iedereen die meer over zijn/haar stemgebruik wilt leren en dit ongelimiteerd. 

Zo ontstond Maggie’s Melody. Een plaats waar iedereen naar hartlust kan zingen, kan leren zingen en kan samen zingen.

“Het enthousiasme van Magalie werkt aanstekelijk en ik geniet van elke zangsessie!! Het maakt me happy :-)!!” – Carla

Naast Popkoor Maggie’s Melody waar gelijkgestemde zangers wekelijks samen komen, bied ik ook privé zanglessen aan waar de focus op de individuele noden van de leerling ligt.

Bij Maggie’s Melody geen saaie toonladders, geen verplichte notenleer lessen en geen toetsen of examens. Alleen doelgericht en productief samen werken, creativiteit, vriendschap en tonnen passie!

Begint het bij jou ook al te kriebelen om mee te komen zingen? Klik hieronder voor meer info en inschrijvingen.