fbpx

Zangkamp Podiumbeest!

COVID-19 UPDATE (laatst bijgewerkt op 05/06/2020)

Ons kamp mag doorgaan, joepie! Natuurlijk gebeurt dit met de nodige veiligheidsmaatregelen. Team podiumbeest is druk bezig om alles achter de schermen zo veilig mogelijk te laten doorgaan. Mocht je graag meer info hebben over de veiligheidsmaatregelen kan je een mailtje sturen naar info@maggiesmelody.be


UPDATE: ons kamp is VOLZET. Wil je graag je zoon/dochter op de wachtlijst zetten? Stuur dan een mailtje naar info@maggiesmelody.be. Mocht er iemand afvallen contacteren we u zo spoedig mogelijk.

Hieronder kan je je inschrijven, opgelet: plaatsen zijn beperkt!

zangkamp podiumbeest
Groepsfoto tijdens Podiumbeest 2019

Wat?

Tijdens het zomerkamp ‘Podiumbeest!’ gaan we met z’n allen aan de slag om een schitterende voorstelling in elkaar te steken. Een hele week lang schrijven we ons verhaal, knutselen we het decor in elkaar en leren we leuke liedjes zingen. Zowel voor als achter de schermen valt er vanalles te beleven!
De week sluiten we af met een toonmomentje waar de ouders van harte welkom zijn om te komen genieten van de muziek.

Waar en wanneer?

Het kamp gaat door van 6 tot en met 10 juli 2020 van 9u00 tot 16u00 in Kasteel La Motte (Lumbeekstraat 20, 1700 Dilbeek).
Het toonmomentje vindt plaats op vrijdag 10 juli om 15u30 in Kasteel La Motte.

Voor wie?

Alle kinderen die tussen 2009 en 2014 geboren zijn en die graag zingen, dansen, knutselen,… zijn van harte welkom!

Hoeveel?

  • Een kampweek kost 180 euro (incl. BTW). Hiervoor krijg je:
  • Een hele week zang- , spel- en knutselplezier onder begeleiding van 3 enthousiaste en ervaren begeleiders.
  • Opvang tussen 8u00 – 9u00 en 16u00 – 17u00
  • Gezond lunchpakket, tussendoortjes en drank wordt dagelijks voorzien
  • Een uitnodiging op het toonmoment van de kinderen

Door wie?

Hallo daar!

Mijn naam is Hilke Van Duynslaeger. Ik ben 32 jaar oud en opgegroeid te Dilbeek. Momenteel woon ik in Lebbeke met mijn partner, mijn dochtertje Tess (6) en mijn pluskindjes Dré (9) en Lou (6).

Ik ben van opleiding kleuteronderwijzer. In ‘t Keperke te Itterbeek geef ik les aan de oudste kleuters. Dit doe ik met hart en ziel.

Muzikale kriebels zaten er al vroeg in. Na het volgen van een aantal jaren notenleer, leerde ik klarinet en gitaar spelen. Nu volg ik al enige tijd zangles met mijn zus Marijke bij Maggie’s Melody. We houden heel erg veel van samen zingen! Nog dingen waar ik van hou zijn toneel spelen, wandelen/joggen en genieten van kleine dingen. 

Nieuwe uitdagingen prikkelen mijn creativiteit. Toen Magalie ons vroeg om samen een zangkamp te organiseren zei ik volmondig ‘ja’! Ik kijk er volop naar uit om jullie kinderen een plezierige, creatieve en muzikale week te bezorgen!

Hey! Ik ben Luka 17 jaar en ik ben mijn laatste middelbaar humane wetenschappen aan het afwerken. Ik hou ervan bezig te zijn met muziek en kinderen, dus meehelpen met dit kamp is een perfecte kans voor mij om beiden te combineren.

Ik volg al enkele jaren met veel plezier zangles bij Magalie en zing ook in het popkoor. Ik ben monitor bij Kazou en zit ook in de Chiro, ravotten en plezier maken is mijn ding! Daarom sta ik te popelen om er samen een leuk kamp van te maken.
Hallo! Mijn naam is Magalie. Na het behalen van een bachelor in hedendaagse zang aan The Academy Of Contemporary Music in Engeland ben ik hier in België met mijn bedrijfje ‘Maggie’s Melody’ gestart.

Zangles geven aan kinderen, jongeren en volwassenen is wat mij het gelukkigst maakt. Uit mijn passie voor koren en harmonie is zo het kinder-, jeugd- en volwassenkoor ‘Popkoor Maggie’s Melody’ ontstaan.

Ik kijk er naar uit om deze zomer samen met de kids te zingen zingen zingen en nog eens zingen!