Zangkamp Podiumbeest!

Hieronder kan je je inschrijven, opgelet: plaatsen zijn beperkt!

zangkamp podiumbeest
Groepsfoto tijdens Podiumbeest 2019

Wat?

Tijdens het zangkamp ‘Podiumbeest!’ gaan we met z’n allen aan de slag om een schitterende voorstelling in elkaar te steken. Een hele week lang schrijven we ons verhaal, knutselen we het decor in elkaar en leren we leuke liedjes zingen. Zowel voor als achter de schermen valt er vanalles te beleven!
De week sluiten we af met een toonmomentje waar de ouders van harte welkom zijn om te komen genieten van de muziek.

Waar en wanneer?

Het kamp gaat door van 3 tot en met 7 juli 2023 van 9u00 tot 16u00 in Kasteel La Motte (Lumbeekstraat 20, 1700 Dilbeek).
Het toonmomentje vindt plaats op vrijdag 7 juli om 15u45 in Kasteel La Motte.

Voor wie?

Alle kinderen die tussen 2012 en 2017 geboren zijn en die graag zingen, dansen, knutselen,… zijn van harte welkom!

Hoeveel?

  • Een kampweek kost 180 euro (incl. BTW). Hiervoor krijg je:
  • Een hele week zang- , spel- en knutselplezier onder begeleiding van 3 enthousiaste en ervaren begeleiders.
  • Opvang tussen 8u00 – 9u00 en 16u00 – 17u00
  • Gezond tussendoortjes en drank wordt dagelijks voorzien
  • Een uitnodiging op het toonmoment van de kinderen

Door wie?

Joepie! 😀
Podiumbeest kan weer van start gaan tijdens de eerste week van de zomervakantie!


Ik ben Hilke, het creatieve knutselbrein achter dit zomerkamp. Samen met Magalie die de zang op zich neemt en Luka die ons ondersteunt, vormen wij het topteam die dit kamp mogelijk maakt. Wij missen enkel nog een groep fantastisch leuke kinderen die houden van zingen, knutselen, samen lunch klaarmaken, samen spelen en optreden.


Muzikale kriebels zaten er bij mij al vroeg in. Na het volgen van een aantal jaren notenleer, leerde ik klarinet en gitaar spelen. Nu volg ik al enkele jaren zangles bij Maggie’s Melody. Naast zingen speel ik bij een toneelgezelschap waar ik ook mijn podiumkunsten kan laten zien. Ik hou van creatief bezig zijn en genieten van kleine dingen.


Als leerkracht zit het werken met kinderen me in de vingers. Ik kijk er volop naar uit om jullie kinderen een plezierige, creatieve en muzikale week te bezorgen!
Hey! Ik ben Luka 17 jaar en ik ben mijn laatste middelbaar humane wetenschappen aan het afwerken. Ik hou ervan bezig te zijn met muziek en kinderen, dus meehelpen met dit kamp is een perfecte kans voor mij om beiden te combineren.

Ik volg al enkele jaren met veel plezier zangles bij Magalie en zing ook in het popkoor. Ik ben monitor bij Kazou en zit ook in de Chiro, ravotten en plezier maken is mijn ding! Daarom sta ik te popelen om er samen een leuk kamp van te maken.
Hallo! Mijn naam is Magalie. Na het behalen van een bachelor in hedendaagse zang aan The Academy Of Contemporary Music in Engeland ben ik hier in België met mijn bedrijfje ‘Maggie’s Melody’ gestart.

Zangles geven aan kinderen, jongeren en volwassenen is wat mij het gelukkigst maakt. Uit mijn passie voor koren en harmonie is zo het kinder-, jeugd- en volwassenkoor ‘Popkoor Maggie’s Melody’ ontstaan.

Ik kijk er naar uit om deze zomer samen met de kids te zingen zingen zingen en nog eens zingen!