fbpx

Sing2help

3 November was een avond om nooit meer te vergeten. Dank u aan alle medewerkers, vrijwilligers, organisatoren, publiek, zangers,… om er een prachtavond van te hebben gemaakt!

Reportage RingTV

Sing2Help is in juni 2018 ontstaan uit een kleine vriendengroep van het Dilbeekse popkoor Maggie’s Melody, maar al snel kregen we de steun van het voltallige koor – één groot hecht team (en nog vele andere mensen).

We speelden met het idee om aan de Warmste Week van Studio Brussel deel te nemen om al zingend (onze gezamenlijke passie!) een goed doel te steunen.

Dit goede doel is: OverStem Kanker. Dit is een koor dat mensen zonder stembanden wil laten zingen om hun stem te verbeteren en om op deze manier hun zelfvertrouwen terug te winnen en hen op een positieve manier in de aandacht te brengen.

We hebben een gezamenlijk ambitie: samen zingen, vrienden maken, plezier maken…Vandaar de keuze van de naam van ons project: “we zingen om mensen te helpen te zingen”. Een mooie samenvatting van ons doel als vriendengroep en koor.

In 2018 konden we nog niets in het kader van de Warmste Week doen, maar we gaven toch een groots benefietoptreden, we verkochten wafels, cupcakes, boekwijzers, fotokaarten, herbruikbare groente- en fruitzakjes, mutsen en sjaals, we gaven een a acapella optreden op een kerstmarkt…

Zo konden we het mooie bedrag van 4.500 euro doneren aan OverStem Kanker. Hiermeer kunnen zij onder andere hun wekelijkse repetities op verschillende plaatsen laten doorgaan.

En nu zijn we terug gestart met nieuwe plannen: Warmste Week 2019 here we come!In april zongen we de leukste liedjes op onze “Singachirosong”-zangstonde. Op 14/9/19 gaan we quizzen in Groot-Bijgaarden en op 2/11/19 geven we ons benefietoptreden in zaal Savio (Dilbeek). Deze keer krijgen we hulp uit aparte hoek, dus verwacht je maar aan een heel verrassend spektakel.

Wens je ondertussen een donatie te doen, dit kan op het rekeningnummer van Sing2Help: BE69 7360 5290 5278 van Sing2Help.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Meer info: https://www.maggiesmelody.be/sing2help2sing/

Je kan ook OverStem Kanker volgen: https://www.facebook.com/overstemkanker/

Wij zijn Sing2Help2Sing