fbpx

Jeugd Popkoor

COVID-19 UPDATE (laatst bijgewerkt op 05/06/2020)

Op dit moment gaan de repetities van het jeugdkoor nog altijd online door. We werken achter de schermen heel hard om de repetities in de loop van volgende weken terug in persoon te kunnen organiseren (met de nodige veiligheidsmaatregelen). Hou deze pagina zeker in het oog voor verdere updates.


jeugdkoor
Jeugd popkoor

Wat?

Het popkoor van Maggie’s Melody is een koor vol dynamiek en enthousiasme. In de eerste plaats zingen we voor ons plezier, om ons hoofd leeg te maken, om te genieten van de muziek in groepsverband.
We zingen zowel popliedjes als gospel, Afrikaanse traditionals, rock, a capella,… Alles in de hedendaagse muziek waar ons hartje naar verlangt!

Ervaring is geen vereiste, als de passie maar aanwezig is!

Door wekelijks samen te komen, bouwen we stilletjes aan een repertoire op. Dit delen we graag met de buitenwereld. Volgende momenten staan al in onze agenda

  • 2 November 2019: benefiet concert ten voordele van de Warmste Week
  • 27 juni 2020: eindconcert samen met het volwassen popkoor in de grote theaterzaal van CC Westrand.
jeugdkoor

Wanneer?

Wekelijkse repetities (buiten de schoolvakanties) op maandagen in zaal Sint-Ulriks (Kerkstraat 14, Sint-Ulriks-Kapelle) van 17u30 tot 18u30.

Voor wie?

Het jeugdkoor is voor iedereen van 12 tot 16 jaar. Er kunnen uitzonderingen worden gemaakt. Wat voor ons belangrijk is, is dat de zanger(es) kan meevolgen bij het zingen van een Engelstalige tekst.

Hoeveel?

100 euro/schooljaar. Hiervoor krijg je:

  • Wekelijkse koorlessen (buiten schoolvakanties)
  • Kopieën van de gezongen arrangementen
  • Spoedcursus zangtechniek tijdens de koorlessen
  • Backing tracks en oefentracks van de liedjes die we tijdens de les zingen via Dropbox