fbpx

Privé zanglessen

COVID-19 UPDATE (laatste bijgewerkt op 25/08/2020)

De zanglessen mogen terug hervatten, joepie! Natuurlijk moeten we rekening houden met allerlei veiligheidsmaatregelen. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen gaan de zanglessen door op verschillende locaties:

 • Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: bij Magalie thuis (Wallenweg 4, Sint-Ulriks-Kapelle)
 • Op vrijdag: in Sint-Martinusschool (Parklaan 17, Asse)

Zangtechniek, podiumprésence, stemhygiëne,… De zanglessen zijn op maat gemaakt om zo het beste resultaat samen te bereiken!

zanglessen

Kan je je in één van de volgende punten herkennen?

 • Je hebt een grote passie voor zingen en muziek
 • Je zingt al een tijdje (onder de douch, in een koor of gezellig in de auto) en wilt graag je stem verder ontwikkelen.
 • Na een zware werkdag of zangsessie is je stem soms hees.
 • Je wilt graag je talenten en muziek delen met de buitenwereld maar je bent hier nog een beetje te onzeker over.
 • Je bent gemotiveerd om bij te leren en je bent bereid om elke uitdaging aan te gaan om je doel te bereiken.

Kan je jezelf in 1 van bovenstaande punten herkennen? Dan is een zangles bij Maggie’s Melody zeker iets voor jou! In een zangles leer je:

 • Terug vol zelfvertrouwen genieten van het zingen.
 • De juiste zangtechniek om vrij en zonder stemproblemen te kunnen zingen.
 • Jezelf ontplooien als zanger en muzikant.
 • Doelen opstellen die we stap voor stap samen bereiken.
 • Creatief zijn tijdens het zingen.

Aangezien elke zanger uniek is, zal ook elke zangles uniek zijn. De focus ligt bij jou en wat jij wilt bereiken als zanger.

Hoe?

Aangezien elke leerling uniek is, werken we met verschillende formules. Instromen kan op elk moment van het jaar. Hier alles op een rijtje:

Wekelijkse zanglessen

Indien de leerling zich inschrijft voor wekelijkse lessen wordt een tijdslot van 40 minuten per week gereserveerd voor de leerling. Deze leerling heeft voorrang op de andere zangers en mag kiezen wanneer zijn/haar tijdslot ingepland wordt. Dit tijdslot geldt voor een volledig schooljaar. 

Tweewekelijkse zanglessen

Voor tweewekelijkse lessen krijgt de leerling voorrang op occasionele zangers om zijn/haar tijdslot in te plannen. Dit tijdslot geldt voor een volledig schooljaar.

Occasionele zanglessen

Dit zijn zanglessen die de leerling zelf inplant via het studentenportaal. De leerling krijgt geen wekelijks tijdslot toegewezen en zijn/haar lessen hangen af van de beschikbaarheden bij Maggie’s Melody.

Online zanglessen

Zanglessen kunnen zowel in persoon doorgaan als online. Online zanglessen gebeuren op dezelfde manier als in persoon zanglessen. Het enige verschil is dat je de zangles via Zoom volgt.

Ook voor online zanglessen kan je kiezen tussen wekelijks, tweewekelijks of occasionele lessen.

Waar & Wanneer

 • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij Magalie thuis (Wallenweg 4, Sint-Ulriks-Kapelle)
 • Vrijdag in Sint-Martinusschool (Parklaan 17, Asse)
Duo zangles

Gratis proefles

Omdat we het fijnst werken en de beste resultaten behalen met zangers die gemotiveerd zijn en hun grenzen willen verleggen, komt niet iedereen in aanmerking voor een gratis proefles. We organiseren een gratis proefles voor zangers die duidelijk weten wat hun (zang)doelen zijn en bereid zijn om elke uitdaging aan te gaan om deze doelen te bereiken.

Ben jij zo’n zanger? Laat ons dan weten dat je interesse hebt in een gratis proefles en laat je gegevens achter.

Magalie vroeg of ik geen muziek wou bij een zelfgeschreven songtekst. Iets waar ik moeilijk “nee” tegen kon zeggen.Tijdens enkele sessies gaf ik aan waar de tekst om ging en welke invloeden ik voor ogen had. Magalie wist telkens snel de gewenste stemming te vertalen naar melodie, en bij te sturen waar gevraagd. Ze dacht ook actief mee. Haar inbreng bleek ook echt een meerwaarde bij de uitwerking.Dankzij Magalie bleef een eigen songtekst niet steken op papier, maar kwam een echt en compleet nummer tot leven. Het was een fijn en interactief proces, met als kers op de taart een opname. Iets waarvan ik niet had durven dromen werd werkelijkheid. – Philip


Doe je liever alles op je eigen tempo?

Dan is de online cursus Van A tot Zingen iets voor jou!