Privé zanglessen

Maggie’s Melody biedt privé zanglessen aan voor zowel beginners als gevorderden. Eerdere zangervaring is helemaal geen vereiste, passie en enthousiasme daarentegen wel. Tijdens zo’n privé zangles wordt er individuele aandacht gegeven aan zangtechniek, ademhaling, interpretatie van een lied, dynamiek, podiumprésence en wordt er gewerkt aan een portfolio. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod en zijn niet alle zangsessies identiek aangezien elke leerling uniek is. De focus van elke les ligt bij wat de noden zijn van de leerling.

Waar en wanneer?

    • Maandag in zaal Sint-Ulrik (Kerkstraat 14, 1700 Dilbeek)
    • Woensdag en vrijdag in CC Solleveld (Solleveld 11, Sint-Martens Bodegem)
  • Donderdag in Savio (Stationsstraat 275, 1700 Dilbeek)

 Laat bij je inschrijving weten wat je voorkeur is! Samen zoeken we dan naar een passend tijdstip. Instromen kan op elk moment van het schooljaar.

De eerste proefles is gratis, nadien beslis je zelf of het wel iets voor jou is of niet. Wil je graag een proefles komen volgen? Contacteer ons!

Contacteer ons!

Magalie vroeg of ik geen muziek wou bij een zelfgeschreven songtekst. Iets waar ik moeilijk “nee” tegen kon zeggen.
Tijdens enkele sessies gaf ik aan waar de tekst om ging en welke invloeden ik voor ogen had.
Magalie wist telkens snel de gewenste stemming te vertalen naar melodie, en bij te sturen waar gevraagd. Ze dacht ook actief mee. Haar inbreng bleek ook echt een meerwaarde bij de uitwerking.
Dankzij Magalie bleef een eigen songtekst niet steken op papier, maar kwam een echt en compleet nummer tot leven. Het was een fijn en interactief proces, met als kers op de taart een opname. Iets waarvan ik niet had durven dromen werd werkelijkheid. – Philip