Agenda

26 April 2019: Openlesdag Maggie’s Melody

Zing je graag? Ben je graag met muziek bezig? Ben je van de mentaliteit “eerst zien en dan geloven”? Dan is de openlesdag op vrijdag 26 april iets voor jou!

Kom kijken hoe de lessen bij Maggie’s Melody juist in elkaar zitten, bestorm ons met al je vragen en oordeel zelf of het iets voor jou is of niet!

Programma:

17u30 – 18u15: Zang Voor De Allerjongsten
Zanglessen waar plezier en muziek centraal staan. Meer info hier.

18u20 – 19u00: Duo zanglessen
Met twee zanglessen volgen heeft tal van voordelen: Focus ligt hier op samenzang en ontwikkelen van zangtechniek. Meer info hier.

19u00 – 21u00: Popkoor Maggie’s Melody
Kom kijken (of meedoen) tijdens de repetitie van het popkoor. Meerstemmige popliedjes zingen is onze passie! Meer info hier 

21u00 – 21u40: Privé zangles
Tijdens de privé zanglessen ligt de focus bij de leerling zelf. Zangtechniek, repertoire, podiumprésence,… Het totaalpakket voor beginnende of gevorderde zangers. Meer info hier

18 Mei 2019: Toonmoment + Karaoke avond

Op 18 mei nodigen we jullie graag allen uit met jullie vrienden en familie in zaal Sint-Ulrik. De leerlingen van Maggie’s Melody gaan het beste van zichzelf tonen.

Al hun harde werk wordt deze avond beloond met een gezellig en intiem toonmoment. Voor de enthousiastelingen onder ons, wordt de avond afgesloten met een harmonieuze karaoke avond.

15 juni 2019: Toonmoment ‘zang voor de allerjongsten’

Op 15 juni nodigen we jullie uit voor een toffe avond vol muziek van onze allerjongsten zangers!

23 juni 2019: Popkoor Maggie’s Melody goes to Hollywood

Popkoor Maggie’s Melody neemt jullie mee op een verrassende reis naar Hollywood vol harmonie! Begeleid door een live band brengen deze enthousiaste zangers jullie een reeks popliederen om bij weg te dromen.

Wanneer?

Zondag 23 juni 2019 om 16u00. Deuren openen om 15u30.

Bestel je tickets hier !

 

Geef een reactie