fbpx

Sing2help

Sing2Help kennen jullie als een koor dat al zingend wil helpen.

2019 was een succesvol jaar voor Sing2Help met onze quiz, ons optreden met het OverStemKanker-koor en onze verschijning bij de Warmste Week met als mooie afsluiter van 2019 de overhandiging van onze cheque aan OverStemKanker. Dit was enkel mogelijk dankzij jullie inzet, samenwerking en enthousiasme😍.

Op dit moment staan onze activiteiten “on hold” tot we weer samen mogen zingen.

Maar je kan Sing2Help wel blijven steunen en dit heel gemakkelijk vanuit je kot zonder dat het jou iets extra kost!

Koop je iets online, vertrek dan vanuit de site https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/sing2help en kies je winkel. Doe zoals altijd je aankoop. Nadat jij je aankoop afgerond hebt op de website van de shop, schenkt deze shop een percent van jouw aankoopbedrag of een vast bedrag aan onze vereniging. Belangrijk voor jou om te weten: jij betaalt niets extra en je hebt keuze uit meer dan 600 shops die verenigingen op deze manier steunen. Ideaal, niet?

Een tip: werk je vanuit google chrome of Firefox, installeer dan de trooperbot via https://www.trooper.be/nl/trooperbot. Deze bliept telkens je op een aangesloten shop komt. Zo vergeet je niet dat je ons met één extra klik kan steunen😊

Het ene virus moeten we tegenhouden. Gelukkig is er een ander beestje dat we wel massaal mogen verspreiden: namelijk het zangvirus. Blijf dus zingen: alleen, in je bubbel of “samen op afstand”💪🏼🎶😁

Zorg voor jezelf én voor elkaar en hopelijk tot binnenkort!

Magalie, Vera, Hilde, Lies

Sing2Help


3 November was een avond om nooit meer te vergeten. Dank u aan alle medewerkers, vrijwilligers, organisatoren, publiek, zangers,… om er een prachtavond van te hebben gemaakt!

Reportage RingTV

Sing2Help is in juni 2018 ontstaan uit een kleine vriendengroep van het Dilbeekse popkoor Maggie’s Melody, maar al snel kregen we de steun van het voltallige koor – één groot hecht team (en nog vele andere mensen).

We speelden met het idee om aan de Warmste Week van Studio Brussel deel te nemen om al zingend (onze gezamenlijke passie!) een goed doel te steunen.

Dit goede doel is: OverStem Kanker. Dit is een koor dat mensen zonder stembanden wil laten zingen om hun stem te verbeteren en om op deze manier hun zelfvertrouwen terug te winnen en hen op een positieve manier in de aandacht te brengen.

We hebben een gezamenlijk ambitie: samen zingen, vrienden maken, plezier maken…Vandaar de keuze van de naam van ons project: “we zingen om mensen te helpen te zingen”. Een mooie samenvatting van ons doel als vriendengroep en koor.

In 2018 konden we nog niets in het kader van de Warmste Week doen, maar we gaven toch een groots benefietoptreden, we verkochten wafels, cupcakes, boekwijzers, fotokaarten, herbruikbare groente- en fruitzakjes, mutsen en sjaals, we gaven een a acapella optreden op een kerstmarkt…

Zo konden we het mooie bedrag van 4.500 euro doneren aan OverStem Kanker. Hiermeer kunnen zij onder andere hun wekelijkse repetities op verschillende plaatsen laten doorgaan.

En nu zijn we terug gestart met nieuwe plannen: Warmste Week 2019 here we come!In april zongen we de leukste liedjes op onze “Singachirosong”-zangstonde. Op 14/9/19 gaan we quizzen in Groot-Bijgaarden en op 2/11/19 geven we ons benefietoptreden in zaal Savio (Dilbeek). Deze keer krijgen we hulp uit aparte hoek, dus verwacht je maar aan een heel verrassend spektakel.

Wens je ondertussen een donatie te doen, dit kan op het rekeningnummer van Sing2Help: BE69 7360 5290 5278 van Sing2Help.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Meer info: http://www.maggiesmelody.be/sing2help2sing/

Je kan ook OverStem Kanker volgen: https://www.facebook.com/overstemkanker/

Wij zijn Sing2Help2Sing